Sök på webbplatsen
Kontakt
 

Diplomeringsutbildning för Handelns Kompetenskartläggning


Genom att utbilda sig i handelns kompetenskartläggning kan man bli diplomerad användare vilket innebär att man får tillgång till metoden och kvalificerade verktyg för att kunna nyttja kartläggningen i dess fulla potential.

Målgrupp:
Alla som arbetar med kompetensutveckling och utbildning samt de som vill verka på ett övergripande plan för att handelns kompetenskartläggning används hos branschens aktörer.

Beskrivning:
Handelns kompetenskartläggning är en metod för att mäta butikssäljar- respektive butiksledarkompetens. Detta kan liknas vid att hoppa längdhopp. Det finns inga rätt eller fel utan man kommer helt enkelt olika långt och det blir utgångspunkten i det fortsatta utvecklingsarbetet för individen och för gruppen i de fall gruppen kartläggs i sin helhet. Det krävs en god pedagogik för att nå fram med förtjänster och potential med att ha gedigen kunskap om medarbetarens kompetenser och utvecklingsbehov.

Lämpliga förkunskaper:

Det är en fördel med egen praktisk erfarenhet från handeln och utvärdering av kompetens.Vad får jag som deltagare ut av denna kurs?
Deltagarna får en unik kunskap i handelns branschkompetenser förpackade i en kartläggningsmetod. En möjlighet att driva egen verksamhet kring handelns kompetenskartläggning samt kompetens för att professionellt kunna använda handelns kompetenskartläggning och coacha i resultaten.